Mitä tehdä Madisonissa tänä viikonloppuna: Run it Up -albumin julkaisu, WORTstock ja paljon muuta Isthmus Picks (2023)

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (1)

Jim Koepnick

Lähikuva Mary Berginistä.

Mary Bergin

Mary Bergin,Torstai 18.5., Muskellounge ja Sporting Club, klo 15.30-18.30:Kukaan ei tunne Wisconsinia niin kuin toimittaja Mary Bergin, joka on vuosikymmeniä tutkinut osavaltion takareittejä etsiessään omituista, maukasta, kaunista ja ainutlaatuista matkakirjoitukseensa. Hänen uusi kirjansa keskittyy paikkoihin, jotka jäävät huomiotta niiden koon vuoksi. Aloitusjuhlat vartenWisconsinin pikkukaupunki: Hauskoja, yllättäviä ja poikkeuksellisia retkiäjärjestetään torstaina 18. toukokuuta The Muskiessa ja toinen kirja signeeraus 24. kesäkuuta osoitteessa Fromagination, 12 S. Carroll St. klo 10.00-13.00.

METSÄSTYS,21. toukokuuta asti GooseChase-sovellus:Big Brothers Big Sisters of Dane County palaa mukanaan THE HUNT, joka on vuosittainen varainkeruu organisaatiolle ja sen ohjelmille. Käytä GooseChase-sovellusta 28. huhtikuuta ja 21. toukokuuta välisenä aikana paikallisten maamerkkien ja pienyritysten tehtäviä tai kotona suoritettuja tehtäviä. Julkaise kuvia löydöistä ansaitaksesi pisteitä joukkueellesi ja kilpaillaksesi palkinnoista. Ennen virallista aloituspäivää joukkueet voivat kilpailla ennakkohaasteissa ja varainkeruussa ansaitakseen pisteitä. HUNT on käynnissä. Rekisteröidy osoitteessap2p.onecause.com/hunt2023.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (2)

Cork 'n Bottle String Band (L-R): Troy Ostrowski, John Purnell, Bruce Brusoe, David Landau, Greg Dierks, Kurt Kellesvig.

Cork ’n Bottle String Band,Torstai, 18. toukokuuta, Full Mile Beer Company, Sun Prairie, klo 18:00:Tämä bluegrass-bändi ilahdutti kuuntelijoita pitkään jatkuneen residenssin aikana kauan kadoksissa kadonneessa Ken's Barissa aivan Capitol Squaren tuntumassa. Ken's on vain muisto (ei ehkä oikea sana joillekin meistä, kiitos runsaan tuopin), mutta onneksiCork 'n Bottle String Bandkuljettaa edelleen yli neljännesvuosisadan perustamisen jälkeen. Ne ovat edelleen yhtä hauskoja kuin koskaan, ja Full Milen juomat ovat myös ihastuttavia.

Groove-ruletti,Torstai 18. toukokuuta, Bur Oak. klo 7 iltapäivällä.:Musiikkisarja, joka kokoaa yhteen neljä pelaajaa yhden yön bändiin, Groove Roulette palaa ensimmäisellä keikallaan yli vuoteen – ja kolminkertaistaa hauskuuden lisäämällä kaksi esiintyjää: Chicagon blues-jam-rock-fuusioartisti Covington Groove ja Madisonin artisti Carisan ikimuistoisen jazz-folkki. Illan Groove Roulette -improvisaattoreita ovat Aaron Metz (Maestranzan basisti), Kyle Rightley (The Civil Engineersin kitaristi), Victor Reid (Milwaukee funk -yhtyeen V.I.P. rumpali ja johtaja) ja Samuel Wyatt (Covington Grooven koskettimet). . Liput kloseetickets.us.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (3)

kohteliaisuus Two Dykes and A Mic

"Two Dykes and A Mic" podcast isännöi Rachel Scanlon (vas.) ja McKenzie Goodwin.

"Two Dykes and A Mic" podcast isännöi Rachel Scanlon (vas.) ja McKenzie Goodwin.

Kaksi patoa ja mikrofoni,Torstai 18. toukokuuta, Comedy on State, klo 19.30:Koomikko Rachel Scanlon ja McKenzie Goodwin ovat "Two Dykes and a Mic" – BFF-soittimia ja podcasteja, jotka käsittelevät kulttuuria ja deittailua sellaisilla palasilla kuin yhä suositumpi "Ask a Dyke". Viimeaikaiset aiheet ovat olleet muun muassa miksi ei ole viisasta antaa suoran ihmisen leikata hiuksiasi ja kuinka TSwiftin "Eras"-kiertue on homo. Lue lisää tästä live-esityksestä. Liput klomadisoncomedy.com.

Ulkona tässä maailmassa,18.-20.5., Alkusoittokeskus-Promenadisali:Tämä Forward Theatre Companyn suosittu toistuva tapahtuma esittelee 12 alkuperäistä dramaattista monologia, jotka on ryhmitelty löyhästi matkustamisen teemaan. Kirjoittajien joukossa on entinen Dane County Supv. Carousel Bayrd ja Milwaukeen runoilija Deshawn McKinney. Esitykset ovat klo 19.30. Torstaina ja perjantaina sekä klo 14 ja 19.30. lauantai. Liput klotickets.overture.org.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (4)

luvalla No Disguise Music

Muusikko 6wisco.

6wisco

Run it Up -albumin julkaisu,Torstai, 18. toukokuuta, High Noon Saloon, klo 21:No Disguise Music juhlii uuden kokoelmaalbumin julkaisua,Run it Up, jossa on esillä levy-yhtiöiden artisteja ja muita. Osallistu paikallisen hip-hop-skenen pikakurssille nousevien artistien Flame The Rulerin, Questionin, 6wiscon, Deezy Banditon, Plug Tawkin ja T.O:n sarjoilla. ja Band Up Clutch sekä DJ Spade. Katso musiikkia osoitteessanodisguise.comja löydät liput osoitteestaticketmaster.com.

Disneyn Leijonakuningas,28. toukokuuta asti, alkusoittokeskus, alkusoittosali:"Hakuna Matata" ei ole kenties sopivin iskulause nykyiselle kansallismielillemme, vaan toinen tunneLeijonakuningas- "Olemme kaikki yhteydessä suureen elämän kiertokulkuun" - on yhtä ajankohtainen kuin koskaan. Tämä musikaali houkuttelee lapset mukaansa tarttuvilla kappaleillaan, mutta taidokkaasti pukeutuneet, ylisuuret eläimet – osittain nukke, osittain tanssija – antavat energiaa tälle jännittävälle tarinalle elämästä ja menetyksestä Afrikassa kaikille. Esitykset klo 19.30. Tiistai-torstai, klo 20 perjantaina klo 14 ja 20. lauantaina ja klo 13 ja 18.30 Sunnuntai plus klo 13, 18.5. Liput klotickets.overture.org.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (5)

Jonathan Schroerlucke

Näyttelijät "It's a Blunderful Life? tai Ole Gets His Wish" -elokuvassa.

Näyttelijät "It’s a Blunderful Life? tai Ole Gets His Wish", Stoughton Village Players, 2023.

Toukokuun seitsemästoista,19.-21.5., Stoughton:17. toukokuuta on Norjan perustuslakipäivä, ja jos et pääse Norjaan, suuntaa Stoughtoniin, jossa kaikki pysähtyvät. Stoughton Village Players esiintyySe on tylsää elämää, pääosissa Sven, Ole, Lena, Lars ja Torvald, klo 18 ja 20.30 18.–19. toukokuuta ja 20. toukokuuta klo 14.30, 16 ja 19, SVP Theater. Lisäksi runsaasti norjalaista tanssia ja perinteisiä pukuja, Edvard Grieg Chorus (klo 11.30, 20. toukokuuta Stoughton Opera House) ja paljon perinteisiä ruokia, mukaan lukien Sons of Norway-Mandt Lodge leivonnaiset lefse, rømmegrøt, riskrem kanssa ja enemmän (kaikki kolme päivää). Suuri paraati (13.30, 21. toukokuuta) on aina hyvää aikaa. Katsostoughtonfestivals.comkoko aikataulua varten.

Floyd Newsum,20. toukokuuta - lokakuuta 8, Madison Museum of Contemporary Art; vastaanotto 19.5 klo 17-20:Floyd Newsumin työn ylenpalttinen merkkien tekeminen houkuttelee värien ja kuvioiden ystävät. MMoCA on Memphisissä syntyneen taiteilijan ensimmäinen laajamittainen retrospektiivi, nimeltään "Evolution of Sight", paikka. Usein teokset ovat sekamediaa, mukaan lukien kollaasit perhevalokuvat ja muut Newsumille henkilökohtaisesti merkittävät kuvat, mutta hänen vihjailuhahmonsa ovat universaaleja ja palkitsevat huolellisen katselun. Newsum työskentelee myös lasten kanssa Art Cartin kautta tänä kesänä. Vastaanotto klo 17-20. 19. toukokuuta sisältää Newsumin puheen klo 18; Vierailevat kuraattorit Mark Cervenka ja Lauren Cross puhuvat näyttelystä klo 14. 20. toukokuuta. Lisätietoja on osoitteessammoca.org.

Siellä on sovellus 4,19.-27.5., Bartell-teatteri:Pile of Cats -teatteriryhmävalitsee satiirin osaksi meneillään olevaa Wisconsinin maailman ensi-iltaa. Tässä nykyaikaisessa komediassa ongelmia ratkaisevat sovellukset alkavat luoda uusia. Samaistuttava. Lue Michael Brunon johdatus ryhmääntässä.Siellä on sovellus 4esitykset klo 19.30. Torstai, perjantai ja lauantai sekä klo 18. Sunnuntai. Liput klobartelltheatre.org.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (6)

luvalla Adem Tesfaye

Adem Tesfaye ja kitara.

Adem Tesfaye ilmainen Mp3-lataus

Adem Tesfayen singlejulkaisu,Perjantai, 19. toukokuuta, High Noon Saloon, klo 20:Vietettyään muutaman vuoden New Yorkissa, emcee-lauluntekijä-tuottaja Adem Tesfaye palasi kotimaahansa Madisoniin pandemian aikana. Se on erittäin iloinen tapahtuma paikallisille musiikin ystäville, sillä Tesfaye on räjähdysmäinen live-esiintyjä, joka voi vaihtaa sujuvasti hiphopista funkiin bluesiin, joskus saman kappaleen sisällä. Tesfayen voimakkain työkalu saattaa olla hänen äänensä – baritoni, joka voi rauhoittaa, vietellä ja myös muuttua karkeaksi, todella rakeiseksi. Lippuja tälle uutta singleä ”The Wave” juhlistavalle julkaisubileelle on saatavilla osoitteessaticketmaster.com.

Wisconsin Writers Awards -juhla,Lauantai 20. toukokuuta Taide + Kirjallisuus Laboratorio, klo 18:Kaikki pitävät palkintoshow'sta, ja tämä – pitkä lahjakkuutta, lyhyt Giorgio Armani ja Harry Winston – juhlii Wisconsinin kirjailijoita vuonna 2022 julkaistuista teoksista. Ilta sisältää palkinnon saajien luentoja (neljä kirjoja, kolme itsenäisiä novelleja, runous ja tietokirjallisuus; ja yksi Wisconsinin lukiooppilaan kirjoittamalle, sekä kunniamainintapaikat kaikissa luokissa). Alueen ensimmäisen sijan voittajia lukevat tapahtumassa muun muassa James Pollock, Kate Vieira ja Pat Zietlow Miller Madisonista (ja Zoomissa Rhea Ewing, entinen madisonilainen); ja Imani Fisher, Monona.

Madison Story Slam,Lauantai, 20. toukokuuta, Wil-Mar Center, klo 19:Madison Story Slam palaa teemalla "Rohkeasti" ensimmäiseen esitykseensä sitten vuoden 2020. Juontaja Adam Rostad valitsi teeman kunnioittaakseen tarinankertoja David Nelsonin muistoa.kuoli vuonna 2022. "Hän oli rohkein tarinankertoja, jonka olen koskaan tavannut. Hän nousi sinne ja kertoi sinulle mitä tahansa, kunhan se liittyi." Lue Christy Kleininesikatselu tästä, ja löydät tietoa rekisteröitymisestä kertoaksesi oman tarinasi osoitteessafacebook.com/MadisonStorySlam.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (7)

Qetselaworq Seifu

Ugochi lavalla.

Ugochi

WORTstock,Sunnuntai, 21. toukokuuta, Warner Park, klo 11.00-19.00:Madisonin yhteisön radioasemaWORT-FMtuo taas bileet alifestivaaliin pohjoiseen ja Warner Parkin nosturiystävällisiin rajoihin (varo lintuja parkkipaikan läpi ajaessasi). Musiikkikokoonpano on tyypillisesti eklektinen ja erinomainen, ja se alkaa keskipäivällä kokeellisen kvartetin Tomato Boxin asettaman BlueStem Jazzin kanssa. Kokoonpano siirtyy sieltä Americanaan (The Whisky Farm, 13:15), salsaan (La Combi, 14:40; alunperin suunniteltu bändi Rebulú ei voi soittaa), bluesiin (Birddog Blues Band, 16:00); ja Afrobeat-fuusio (Ugochi & African Soul Ensemble, klo 17.30). Kuten aina WORT-festivaaleilla, löydät paikallisia ruoka-, taide- ja käsityömyyjiä, Madison Homebrewers and Tasters Guildin koordinoimia juomia sekä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen infokoppeja.

Wisconsin 48 tunnin elokuvaprojektien näytökset,Sunnuntai 21. toukokuuta, Point Cinema, 12.00, 15.00 ja 18.00:Wisconsin 48 Hour -elokuvaprojektissa, joka valmistui huhtikuun viimeisenä viikonloppuna, elokuvantekijätiimille annettiin kolme elementtiä - rekvisiitta, dialogilinja ja hahmo. Sitten he piirsivät genren satunnaisesti. (Jos sinulla on tapana viivytellä taiteellisia pyrkimyksiäsi, kokeile tätä kilpailua tehdäksesi elokuva viikonloppuna; seuraava kierrospäivämäärät ovat TBA). Huhtikuun ensi-illan tulokset kolmen esityslohkon aikana, joista jokaisessa on täysin erilaisia ​​elokuvia. Yleisö äänestää, ja voittajat juhlitaan Bartell-teatterissa 2. kesäkuuta klo 19. Liput klomadison48.ticketbud.com.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (8)

Greg Suiter

O'Darby

O'Darby-albumin julkaisu,Sunnuntai, 21. toukokuuta, Harmony Bar, klo 16:Madison bändiO'Darbyon soittanut tavernaystävällistä irlantilaista musiikkia vuosikymmeniä ja erottuu joukosta parin huippuluokan lauluntekijän – Pete Burnsin ja Ken Lonnquistin – ansiosta, jotka luovat uutta musiikkia "perinteen mukaisesti" yhdessä ässä-multiinstrumentalistien Doug Brownin kanssa. ja Esperé Eckard-Lee. Tätä CD-julkaisuesitystä varten kvartettia täydentää toinen monien instrumenttien mies, Chris Wagoner, sekä laulajat Brighin Kane-Grade ja Emily Whalley, jotka kaikki auttoivat albumin äänittämisessä.

×

What to do in Madison this weekend: ‘Run it Up’ album release, WORTstock and more Isthmus Picks (9)

luvalla Republic Records

Lähikuva Billy Porterista.

Billy Porter

Billy Porter,Sunnuntai, 21. toukokuuta, Orpheum, klo 20:Tony-palkinnolla Broadway-musikaalistaKinky Boots(plus Grammy sen soundtrackistä) ja EmmyAiheuttaa, näyttää olevan vain ajan kysymys, milloin Billy Porter voittaa Oscarit täydentääkseen EGOT-palkintokvartetin. Muistelman jatkoaSuojaamatonja ohjaajadebyyttiKaikki on mahdollista, Porter palauttaa painopisteen musiikkiin maaliskuussa julkaistulla kiiltävällä retrodiskosinglellä "Baby Was a Dancer". ”The Black Mona Lisa Tour: Volume 1” aikana Porteria säestää koko bändi, joten odota ilotulitusta. Liput kloticketmaster.com.

Etsi yksittäiset valinnatkerätty tänne, ja osana täydellistätapahtumakalenteri.

Toimittajan huomautus: Tämä viesti on päivitetty vastaamaan WORTstockin kokoonpanomuutosta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 04/12/2023

Views: 5303

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.