Mitä Raamattu sanoo lapsen vihkimisestä? (2023)

Sananlaskut 22:6ESV / 156 hyödyllistä ääntä

Kouluta lasta hänen pitäisi kulkea; vaikka hän on vanha, hän ei luovu siitä.

Psalmi 127:3ESV / 116 hyödyllistä ääntä

Katso, lapset ovat perintöäHerra, kohdun hedelmä palkinto.

Mooseksen kirja 6:5-7ESV / 115 hyödyllistä ääntä

Tulet rakastamaanHerrasinun Jumalasi koko sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi. Ja nämä sanat, jotka annan sinulle tänään, tulevat olemaan sydämessäsi. Opettakaa niitä ahkerasti lapsillenne ja puhukaa niistä, kun istutte talossanne ja kun kuljette tietä, kun makaatte ja nouset ylös.

1 Samuel 1:27-28ESV / 103 hyödyllistä ääntä

Tämän lapsen puolesta rukoilin, jaHerraon hyväksynyt minulle pyyntöni, jonka esitin hänelle. Siksi olen lainannut hänetHerra. Niin kauan kuin hän elää, hänet lainataanHerra.” Ja hän palvoiHerrasiellä.

Markus 10:13-16ESV / 100 hyödyllistä ääntä

Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, jotta hän koskettaisi heihin, ja opetuslapset nuhtelivat heitä. Mutta kun Jeesus sen näki, hän suuttui ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni; älä estä heitä, sillä senkaltaisten kuuluu Jumalan valtakunta. Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan ​​Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, ei pääse sinne sisälle." Ja hän otti heidät syliinsä ja siunasi heidät, pani kätensä heidän päälleen.

Jeremia 1:5ESV / 62 hyödyllistä ääntä

"Ennen kuin muovasin sinut kohdussa, tunsin sinut, ja ennen kuin synnyit, pyhitin sinut; Minä olen nimittänyt sinut kansojen profeetaksi."

Markus 10:16ESV / 48 hyödyllistä ääntä

Ja hän otti heidät syliinsä ja siunasi heidät, pani kätensä heidän päälleen.

Psalmi 139:13-18ESV / 48 hyödyllistä ääntä

Sillä sinä loit minun sisäiset osani; neuloit minut yhteen äitini kohdussa. Ylistän sinua, sillä olen pelottava ja ihmeellinen. Upeita ovat työsi; sieluni tietää sen erittäin hyvin. Kehykseni ei ollut piilossa sinulta, kun minua tehtiin salassa, taidokkaasti kudottuina maan syvyyksissä. Sinun silmäsi näkivät minun muodostamattoman ainekseni; sinun kirjaasi on kirjoitettu, jokainen niistä, päivät, jotka on luotu minulle, kun niitä ei vielä ollut. Kuinka arvokkaita minulle ovatkaan ajatuksesi, oi Jumala! Kuinka suuri onkaan niiden summa! ...

3 Joh 1:4ESV / 47 hyödyllistä ääntä

Minulla ei ole suurempaa iloa kuin kuulla, että lapseni vaeltavat totuudessa.

Luukas 2:22ESV / 47 hyödyllistä ääntä

Ja kun tuli heidän puhdistautumisensa aika Mooseksen lain mukaan, he veivät hänet Jerusalemiin esittelemään hänet Herran eteen

Efesolaiskirje 6:4ESV / 44 hyödyllistä ääntä

Isät, älkää kiihottako lapsianne, vaan kasvattakaa heitä Herran kurissa ja opetuksessa.

Jeremia 29:11ESV / 44 hyödyllistä ääntä

Sillä minä tiedän suunnitelmani sinua varten, julistaaHerra, suunnitelmia hyvinvointia varten, ei pahaa varten, antaaksemme sinulle tulevaisuuden ja toivon.

Psalmi 127:3-5ESV / 42 hyödyllistä ääntä

Katso, lapset ovat perintöäHerra, kohdun hedelmä palkinto. Kuten nuolet soturin kädessä, ovat nuoruuden lapset. Siunattu olkoon mies, joka täyttää niillä vilisensä! Hän ei joudu häpeään, kun hän puhuu vihollistensa kanssa portissa.

Mooseksen kirja 6:7ESV / 42 hyödyllistä ääntä

Opettakaa niitä ahkerasti lapsillenne ja puhukaa niistä, kun istutte talossanne ja kun kuljette tietä, kun makaatte ja nouset ylös.

Jaakob 1:17ESV / 38 hyödyllistä ääntä

Jokainen hyvä lahja ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valojen Isältä, jonka kanssa ei ole muutosta eikä varjoa muutoksen vuoksi.

Markus 10:14ESV / 30 hyödyllistä ääntä

Mutta kun Jeesus sen näki, hän suuttui ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni; älä estä heitä, sillä senkaltaisten kuuluu Jumalan valtakunta.

Luukas 2:22-24ESV / 28 hyödyllistä ääntä

Ja kun tuli heidän puhdistautumisensa aika Mooseksen lain mukaan, he veivät hänet Jerusalemiin esitelläkseen hänet Herran eteen (kuten on kirjoitettuna Herran laissa: "Jokainen mies, joka ensimmäisenä avaa kohdun, pitää kutsuttaman pyhä Herralle) ja uhraamaan Herran lain mukaan "pari turlikyhkystä tai kaksi nuorta kyyhkystä".

Mooseksen kirja 13:2ESV / 26 hyödyllistä ääntä

"Pyhittäkää minulle kaikki esikoiset. Se, mikä ensimmäisenä avaa kohdun Israelin kansan keskuudessa, sekä ihmisen että eläimen kohdun, on minun."

1 Samuel 1:24-28ESV / 21 hyödyllistä ääntä

Ja kun hän oli vieroittanut hänet, hän otti hänet mukaansa kolmivuotiaan härän, eefa jauhojen ja nahan viiniä kanssa ja vei hänet taloon.HerraShilohissa. Ja lapsi oli nuori. Sitten he teurastivat härän ja toivat lapsen Eelin luo. Ja hän sanoi: "Voi, herrani! Eläessäsi, herrani, olen se nainen, joka seisoi täällä sinun edessäsi ja rukoiliHerra. Tämän lapsen puolesta rukoilin, jaHerraon hyväksynyt minulle pyyntöni, jonka esitin hänelle. Siksi olen lainannut hänetHerra. Niin kauan kuin hän elää, hänet lainataanHerra.” Ja hän palvoiHerrasiellä.

1. Pietari 2:9ESV / 17 hyödyllistä ääntä

Mutta te olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä kansa, omaisuutensa kansa, jotta voisitte julistaa sen jaloista, joka on kutsunut teidät pimeydestä ihmeelliseen valoonsa.

Psalmi 32:8ESV / 17 hyödyllistä ääntä

Minä opastan sinua ja opetan sinulle tien, jota sinun tulee kulkea; Minä neuvon sinua silmälläni sinua.

2 Timoteukselle 3:15ESV / 16 hyödyllistä ääntä

Ja kuinka olet lapsuudesta asti tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi pelastukseksi uskon kautta Kristukseen Jeesukseen.

Mooseksen kirja 18:19ESV / 16 hyödyllistä ääntä

Sillä minä olen valinnut hänet, että hän käskee lapsiaan ja perhettään hänen jälkeensä noudattaa heidän tietäHerratekemällä vanhurskautta ja oikeutta, niin ettäHerravoi tuoda Abrahamille sen, minkä hän on hänelle luvannut."

Psalmi 128:3ESV / 15 hyödyllistä ääntä

Vaimosi on kuin hedelmällinen viiniköynnös talossasi; lapsesi ovat kuin oliivinversoja pöytäsi ympärillä.

Luukas 5:1-11ESV / 9 hyödyllistä ääntä

Kerran, kun väkijoukko tunkeutui häntä kuulemaan Jumalan sanaa, hän seisoi Genesaretin järven rannalla ja näki kaksi venettä järven rannalla, mutta kalastajat olivat lähteneet niistä ja pesemässä verkkojaan. . Noustuaan yhteen veneistä, joka oli Simonin, hän pyysi häntä poistumaan vähän maasta. Ja hän istui ja opetti ihmisiä veneestä. Ja kun hän oli lopettanut puhumisen, hän sanoi Simonille: "Astu syvyyteen ja laske verkkosi saaliiksi." Simon vastasi: "Mestari, me työskentelimme koko yön emmekä saaneet mitään! Mutta sinun sanasi mukaan minä päästän verkot alas." ...

Markus 10:13ESV / 9 hyödyllistä ääntä

Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, jotta hän koskettaisi heihin, ja opetuslapset nuhtelivat heitä.

Sananlaskut 31:25ESV / 9 hyödyllistä ääntä

Vahvuus ja arvokkuus ovat hänen vaatteensa, ja hän nauraa tulevana aikana.

Sananlaskut 17:6ESV / 9 hyödyllistä ääntä

Lapsenlapset ovat vanhusten kruunu, ja lasten kunnia on heidän isänsä.

Psalmi 22:1-31ESV / 9 hyödyllistä ääntä

Kuoronjohtajalle: The Doe of the Dawnin mukaan. Daavidin psalmi.Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut? Miksi olet niin kaukana pelastamasta minua, huokaukseni sanoilta? Oi Jumalani, minä itken päivällä, mutta sinä et vastaa, ja yöllä, mutta en löydä lepoa. Silti sinä olet pyhä, Israelin ylistyksen valtaistuimella. Sinuun meidän isämme turvasivat; he luottivat, ja sinä pelastit heidät. Sinua he huusivat ja pelastuivat; sinuun he luottivat eivätkä joutuneet häpeään. ...

Mooseksen kirja 13:12ESV / 9 hyödyllistä ääntä

Sinun tulee erottaaHerrakaikki mikä ensin avaa kohdun. Kaikki eläintenne esikoiset, jotka ovat urospuolisia, ovatHerra's.

Johannes 10:22ESV / 8 hyödyllistä ääntä

Tuolloin vihkimisjuhla vietettiin Jerusalemissa. Oli talvi,

Mooseksen kirja 27:1-6ESV / 8 hyödyllistä ääntä

TheHerrapuhui Moosekselle sanoen: "Puhu Israelin kansalle ja sano heille: jos joku tekee erityisen lupauksenHerraKun on kyse henkilöiden arvosta, niin miehen, joka on kahdenkymmenen vuoden ikäinen ja kuuteenkymmenen vuoden ikäinen, arvo on viisikymmentä hopeasekeliä pyhäkön sekelin mukaan. Jos henkilö on nainen, arvo on kolmekymmentä sekeliä. Jos henkilö on viidestä kahteenkymmeneen vuotiaan, niin miehelle on määrättävä kaksikymmentä sekeliä ja naiselle kymmenen sekeliä. ...

Johannes 3:16-17ESV / 7 hyödyllistä ääntä

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan että maailma pelastuisi hänen kauttaan.

Psalmi 119:1-176ESV / 7 hyödyllistä ääntä

Autuaita ovat ne, joiden tie on nuhteeton, jotka vaeltavat lain mukaanHerra! Autuaita ovat ne, jotka pitävät hänen todistuksensa, jotka etsivät häntä koko sydämestään, jotka eivät myöskään tee vääryyttä, vaan kulkevat hänen teitään! Olet käskenyt noudattaa määräyksiäsi uutterasti. Oi, jospa minun tieni olisivat lujat pitämään sinun säädöksesi! ...

Johannes 3:16ESV / 6 hyödyllistä ääntä

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Matteus 5:14ESV / 6 hyödyllistä ääntä

"Sinä olet maailman valo. Kukkulalla sijaitsevaa kaupunkia ei voi piilottaa.

Sananlaskut 1:1-33ESV / 6 hyödyllistä ääntä

Salomon, Daavidin pojan, Israelin kuninkaan, sananlaskut: Opi tuntemaan viisautta ja opetusta, ymmärtämään oivalluksen sanoja, saamaan opetusta viisaaseen toimintaan, vanhurskauteen, oikeudenmukaisuuteen ja tasapuolisuuteen; antaa yksinkertaisille järkeä, nuorille tietoa ja harkintaa - Viisaat kuulkoot ja oppivat lisää, ja ymmärtävä saa ohjausta, ...

Psalmi 119:9ESV / 6 hyödyllistä ääntä

Kuinka nuori mies voi pitää tiensä puhtaana? Vartioimalla sitä sanasi mukaan.

Roomalaisille 1:16ESV / 5 hyödyllistä ääntä

Sillä minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima pelastukseksi jokaiselle, joka uskoo, ensin juutalaiselle ja myös kreikkalaiselle.

Numerot 6:22-27ESV / 2 hyödyllistä ääntä

TheHerrapuhui Moosekselle sanoen: "Puhu Aaronille ja hänen pojilleen ja sano: Näin sinun tulee siunata Israelin kansaa: sano heille:Herrasiunaa sinua ja varjele sinua; theHerraanna hänen kasvonsa loistaa sinulle ja ole sinulle armollinen; theHerranostakaa hänen kasvonsa teidän päällenne ja antakaa teille rauha. ...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 01/12/2023

Views: 5339

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.