10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (2024)

Er du ivrig etter å finne de perfekte tilbudene for flybilletten din for den kommende turen uten å måtte bruke flere timer på å lete rundt på internett? De endeløse alternativene som er tilgjengelige for å bestille flybilletter på markedet kan gjøre det vanskelig for deg å finne den beste. Vi har samlet en liste over de 10 beste nettstedene for flybestilling i India for å hjelpe deg med å velge den beste som passer reisebudsjettet ditt.

Disse flybestillingssidene i listen vår kan tilby lavprisflybillettdetaljer og flyinformasjon direkte til smarttelefoner eller datamaskiner for å hjelpe deg med å finne den rette flyreisen for en minneverdig tur. Enten du ønsker å spare noen få dollar, er på jakt etter et fantastisk tilbud på flybilletter, eller prøver å finne den rimeligste flybilletten for å reise til ønsket destinasjon, vil disse flybestillingssidene på listen vår hjelpe deg med å finne beste alternativet.

Liste over 10 beste nettsteder for flybestilling i India for 2023

Sl. NeiNettstedTrafikk (M)Antall sider
1Makemytrip.com44,31,13,00,000
2Tripadvisor.in22.51,96,00,000
3Goibibo.com15.823,20,000
4Cleartrip.com12.313,60,000
5Ixigo.com8.711,30,000
6Yatra.com8.428,50,000
7Easemytrip.com6.470 700
8Skyscanner.co.in4.96,26,000
9Kayak.co.in1.51,71,000
10Expedia.co.in1.18,94,000
11Wego.co.in0,3931,28,000
12Happyeasygo.com0,32230 300

Kilde: Lignende nett
Siste oppdatering: september 2022

1. MakeMyTrip

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (1)MakeMyTriper et anerkjent reisenettsted som spesialiserer seg på å hjelpe folk med å bestille leiebiler, flybilletter og hotell online. Enten det er en familieferie, lavprisreise eller aleneferie, kan denne flybestillingssiden håndtere alt. Det er et godt valg for å få oppdaterte tilbud på flybilletter til alle destinasjoner over hele verden. Utmerkede tilbud, betydelige rabatter og et brukervennlig grensesnitt gjør det til en favoritt blant ivrige reisende.

Siden har avanserte funksjoner som lar brukerne tilpasse reisepakkene sine, en rask kanselleringsprosess og fleksibel flybillettbestilling. Det lar dem også finne rimelig overnatting, få drosjer for å nå flyplasser eller andre destinasjoner, og vite mer om de lokale aktivitetene, noe som gjør dem til ideelle reisekamerater.

MMTs misjon er å gjøre flyreiser enkelt og praktisk for alle, slik at du kan fokusere på det som er viktig: ferien! Det er en one-stop shop for alle dine reisebehov.

Hva er de unike funksjonene til MakeMyTrip?

Sikkerhetsfunksjonen på denne nettsiden hjelper reisende til å være trygge på å nyte et sikkert, rent og komfortabelt opphold. Når du bestiller overnatting under dette alternativet, kan du være trygg på at rommene er ordentlig desinfisert og personalet har gjennomgått regelmessige termiske kontroller.

Hvorfor liker vi MakeMyTrip?

 • Sømløs opplevelse av flybillettbestilling
 • Døgnet rundt assistanse for reisende
 • Ideell for rundturer og enveis
 • Problemfri flybillettbestilling og kanselleringer

2. TripAdvisor

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (2)Med denne eksperten i reisebransjen trenger du ikke gjennomgå stresset med å finne en rimelig flybillett til et ønsket reisemål. PåTripAdvisor, å søke etter flyreiser som er tilgjengelige på en bestemt dag og bestille billetter er en luftig affære. Det er utallige tilbud på flyreiser tilgjengelig på nettstedet, noe som hjelper deg å velge den beste innenfor utgiftsrammene.

De er verdens største reisesamfunn, med over 200 millioner anmeldelser og anbefalinger fra reisende. Appen deres lar deg bestille billetter direkte fra smarttelefonen din. De har også mange reiseressurser, inkludert artikler, videoer og bilder. Les anmeldelser fra andre reisende før du bestemmer deg.

Deres gratis kanselleringsfunksjon fortjener spesiell omtale, siden du kan kansellere flybilletten din når som helst uten skjulte kostnader. Du kan velge de perfekte tilbudene og reisepakkene basert på anbefalinger og anmeldelser fra kunder som har prøvd dem.

Hva er unike funksjoner på TripAdvisor?

TripAdvisor er et nettsted som lar brukere vurdere og vurdere restauranter, hoteller, attraksjoner osv. Det tilbyr også en «best of»-funksjon som samler vurderingene fra alle brukergenererte anmeldelser. Dette gjør det til en viktig kilde til informasjon når du planlegger din neste ferie eller leter etter et nytt sted å spise.

Denne pålitelige reisepartneren guider deg med kundeanmeldelser for å velge de beste hotellene, stedene med turistattraksjoner, feriesteder, dagsturer, butikker og kjøpesentre mens du besøker en bestemt destinasjon.

I tillegg bidrar nettstedets fellesskapsbyggende funksjoner til å fremme positive holdninger til å reise samtidig som de hjelper andre med å koble til og bygge varige relasjoner. Over tid skaper dette positive ringvirkninger også inn i livet offline! En annen unik funksjon ved TripAdvisor er dens interaktive kartfunksjon som lar deg se anmeldelser for restauranter og hoteller på et gitt sted.

Hvorfor velge TripAdvisor?

Nettstedet tilbyr et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å finne det du leter etter. TripAdvisor har en "Alfabetisk indeks"-funksjon som viser alle anmeldelsene, slik at du kan lese dem i hvilken som helst rekkefølge du vil. En annen flott funksjon på denne nettsiden er "Live Search"-funksjonen. Dette lar brukere legge inn spesifikke kriterier (som prisklasse eller mattype) og se-oppføringer mottar automatisk oppdateringer etter hvert som verifiserte fellesskapsmedlemmer oppdaterer dem. Til slutt, TripAdvisor gir også verdifulle tips om valg av hoteller og lage reiseplaner før reisen starter! Nedenfor er spesifikke årsaker –

 • Brukersentriske funksjoner
 • Sparer tid og penger
 • Trygghet for sikker og komfortabel reise
 • Gratis kansellering av billett

3. Goibibo

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (3)Hvis du ønsker å sammenligne eller søke etter flyreiser fra betydelige flyselskapstjenesteleverandører, så ikke lenger enn tilGoibibonettsted. Den har en rekke eksepsjonelle funksjoner som et brukervennlig grensesnitt, klokkekundestøtte, flystatus med sanntid og rask flybillettbestilling. Dette online flybestillingsnettstedet i India er et ideelt valg for hyppige reisende som alltid er på farten, siden den gir de beste flytilbudene og oppdateringene om flyreisene som er tilgjengelige på en bestemt dato.

Nettsiden er også ideell for bestilling av tog- eller bussbilletter og leie av selvkjørende drosjer eller biler til de beste prisene. Hvis du er en del av deres GoTribe-medlemskap, vil du bli tildelt gratis reisefordeler, setevalg og betydelige rabatter overalt hvor du flyr.

Hva er de unike egenskapene til Goibibo?

Goibibo lar brukerne benytte seg av raske reiselån opptil én lakh med null forskuddsbetalingsalternativ.

 • Du kan sammenligne priser fra forskjellige reiseleverandører for å finne det beste tilbudet.
 • Du kan opprette en reiserute ved å bruke datoen, flyselskapet, byen og flynummeret du ønsker. Dette gjør det enkelt å planlegge reisen uten å søke på flere nettsteder.
 • Du kan velge mellom ulike betalingsmetoder, inkludert debetkort, kredittkort eller nettbankkontoer. Dette sikrer at du har mange muligheter for hvor du skal bruke pengene dine på reisene dine.

Hvorfor velge Goibibo?

Noen av funksjonene som gjør at Goibibo skiller seg ut inkluderer –

 • Dens innovative bestillingsmotor lar brukere sammenligne forskjellige priser og velge det beste tilbudet som er tilgjengelig.
 • Bekvemmelighetsfaktoren! Reisende kan bestille flyreiser, hotell, leiebiler, utflukter osv., alt på ett sted – noe som gjør det enklere å gjøre seg klar til neste ferie.
 • Ingen skjulte avgifter eller ekstra kostnader – alt du ser på nettsiden vår er nøyaktig det du betaler når du fullfører kjøpet!
 • Oppdatert informasjon om internasjonale og innenlandsflyvninger
 • Tilgjengelighet av flybilletter til lavbudsjett
 • Hotellbestillingstjenester tilgjengelig for par
 • Problemfri billettbestilling eller kanselleringsprosess

Dessuten tilbyr Goibibo utmerket kundeservice 24/7 via live chat eller telefonsamtale. Du kan også få tilgang til nyttige artikler og videoer på nettstedet for å få mer innsikt før du bestiller reisen.

4. Cleartrip

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (4)ClearTrip er fortsatt den perfekte reisefølget for reisejunkies over hele verden. Hyppige forretnings- eller fritidsreisende kan dra nytte av gode tilbud og rabatter på Indias online flybestillingsside. Uansett om det er business class eller økonomiklasse, kan du finne flere billettalternativer basert på reiseplanen din.

Sammenlignet med sine motparter, er denne siden full av intuitive funksjoner, for eksempel ting å gjøre på en destinasjon, en 360-graders utsikt over hotellrommene eller feriestedene, og gratis flybytter. Vanlige flygere kan velge ClearTrip for Work-alternativet for å nyte flere fordeler, for eksempel de laveste avbestillingsgebyrene, bestilling av måltider på fly uten kostnad og tilby cashback.

Cleartrip dekker deg med sin praktiske bestillingsportal som lar deg søke etter flyreiser på tvers av hundrevis av flyselskaper. Du kan bla gjennom deres brede utvalg av flyalternativer og velge den som passer best for dine reisebehov.

Hvorfor velge Cleartrip?

Når du bestiller en flybillett, hotellrom eller togbillett på denne online flybestillingsplattformen, vil du få tilbakebetalingspoeng, som kan løses inn under fremtidige bestillinger for å spare mer.

Hvorfor liker vi Cleartrip.com?

 • Automatiske varsler for å spore og indikere endringer i flypris
 • Enkelt grensesnitt
 • Belønningsprogrammer og cashback-tilbud
 • Måltider på fly er gratis for innenlandsflyvninger

5. Ixigo.com

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (5)Jitendra Gupta og Sanjay Krishnan 2014 startet selskapet med lang erfaring i reiselivsbransjen. Merkets styrke ligger i dets programvareutviklingsevner som tilbyr unike funksjoner som personlige boardingkort.

Ixigo er en topprangert flybillettbestillingsportal i India som har guidet mer enn 200 millioner reisende i India for å finne flybilletter til de beste prisene. Denne siden er et utmerket valg for å forutsi flyprisene for dine fremtidige reiser. Med regelmessige oppdateringer og nøyaktige spådommer kan reisende spare rundt 40 % på flybilletter ved å bestille dem når prisen er lav.

På denne nettsiden, med brukervennlige funksjoner, er det lettere å identifisere den perfekte feriedestinasjonen som best passer ditt feriebudsjett. I tillegg til bestilling av flybilletter, tilbyr nettstedet også mange tjenester som bestilling av drosjer, hoteller, bussbilletter og togbilletter. Med Ixigo kan du få de laveste tilbudene, kansellering av flybilletter gratis og gratis frokost når du bor på hotell.

Hva er unike egenskaper ved Ixigo?

Alternativet Utforsk flyreiser på Ixigo-nettstedet er et ideelt valg for reisende på jakt etter feriedestinasjoner innenfor et begrenset budsjett.

Hvorfor liker vi Ixigo.com?

 • Interessante tilbud og tilbud på flybilletter
 • Liveoppdateringer om flystatus
 • Smarte flybillettvarsler
 • Raske innsjekkinger
 • Umiddelbar refusjon av penger

6. Yatra

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (6)Yatralar deg bestille flybilletter med lukrative tilbud. Denne nettsiden lar deg bestille tur-retur flybilletter eller enveisreise til internasjonale og innenlandske destinasjoner. Det tilbyr også drosjetjenester, bestilling av hotellrom, bestilling av bussbilletter og feriepakker.

Nettstedet eier et massivt nettverk som består av 15 000 bussruter, over 5 00 000 hoteller og drosjer i over 100 byer over hele verden. Med appen deres kan du bestille billetter og finne ut all den nyeste informasjonen om populære flyruter. Reisende som er en del av SMB-en kan dra betydelig nytte av Yatra SME-appen for å dra nytte av spesialpriser og lave avbestillingsgebyrer.

Hva er de unike egenskapene til Yatra?

Denne nettsiden lar deg nyte en fullstendig oversikt over hotellrommene som ligger på favorittdestinasjonen din før du bestiller flybillettene. I tillegg har den utviklet et utmerket rykte for å være pålitelig og kundevennlig.

Noen av de unike funksjonene som gjør at Yatra skiller seg ut fra konkurrentene inkluderer –

 • Global Connect-programmet som lar brukere bestille billetter på andre nettsteder og få dem levert direkte til innboksen
 • Dets kuraterte utvalg av hoteller
 • Dens overflod av eksklusive tilbud tilgjengelig
 • Med dets lojalitetsbelønningsprogram kan du tjene poeng hver gang du foretar et kjøp og bruke dem til fremtidige reiser eller tjenester

Hvorfor velge Yatra?

Med over 15 års erfaring i reiselivsbransjen vet de hvordan de skal gjøre turen til alt du håpet den skulle være. Fra deres brede utvalg av unike destinasjoner til deres førsteklasses kundeservice, sikrer Yatra at reisen din blir perfekt.

 • Trygge og sikre betalingsmåter
 • Flere innenlandske og internasjonale flyalternativer
 • Raske å betjene funksjoner

7. EaseMyTrip

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (7)Når vi diskuterer de beste nettstedene for flybestilling i India,EaseMyTripfinner også et sted for å tilby enestående service for reisende. Enten det er en internasjonal eller innenlands flyreise, kan du finne flere tilbud og tilbud til alle destinasjoner du foretrekker. Dette nettstedet er det riktige alternativet å velge mellom og har de laveste prisene for multicity-reiser, rundturer og enveisbilletter.

Dette nettstedet er en one-stop-løsning for å oppleve en sømløs flybillettbestillingsopplevelse med null bekvemmelighetsavgifter og gode rabatter. Det tilbyr også umiddelbare refusjoner, raske kanselleringsprosedyrer og nettsjekker. Denne nettsiden spesialiserer seg også på å tilby bussbillettbestillingstjenester og bestilling av hotellrom.

Hva er de unike egenskapene til EaseMyTrip?

Dette reisenettstedet i India er et utmerket valg for å bestille en skreddersydd feriepakke. AirPlane Chat-funksjonen deres lar brukerne chatte med andre passasjerer via Bluetooth-tilkobling.

Videre lar EaseMyTrip brukere –

 • Sammenlign priser på tvers av forskjellige flyselskaper og hoteller i ett enkelt vindu slik at du kan finne best mulig tilbud.
 • De tilbyr live chat-støtte 24/7, som er tilgjengelig på 10 språk, inkludert engelsk.
 • Du kan også bruke EaseMyTrip til å gjøre endringer eller reservasjoner for reisen mens den fortsatt pågår.

Hvorfor velge EaseMyTrip?

 • Flybestilling er mulig på nettsiden og appen
 • Beste tilbud på internasjonale og innenlandsflyvninger
 • Skreddersydde reisepakker

8. Skyscanner.co.in

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (8)Det er noen få anledninger når du lengter etter å reise, men er usikker på hvilket sted du skal dra, tilgjengeligheten av overnattingssteder eller ting du kan gjøre der. I slike tilfeller kan du besøke nettstedet til Skyscanner. Du må klikke på Utforsk-alternativet for å finne noen av de fantastiske reisemålene og førsteklasses tilbudene. Med over 35 millioner brukere over hele verden, er sjansen stor for at du finner en flyreise som passer dine behov.

Hvis du trenger tid til å bestemme deg for å bestille en reisepakke, lar siden deg merke den som et favorittsted med en stjerne. Det være seg flybilletter, drosjer, togbilletter eller hotellrom, og denne siden lar deg velge det uten noen skjulte avgifter.

Hva er unike funksjoner på Skyscanner.co.in?

Når du bruker Skyscanner-appen, kan du finne mange alternativer for å reservere ferieflybilletter, bestille hotell eller velge flyplasstransport.

Hvorfor liker vi Skyscanner.co.in?

 • Perfekte tilbud på flybilletter, biler og hoteller
 • Ingen ekstra billettbestillingsgebyrer
 • Ideell for internasjonale reiser og flybestilling
 • Tilpassbare reise- og flyalternativer gjennom filtre

9. Kayak.co.in

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (9)Med Kayak kan du søke gjennom hundrevis av flyselskaper og hoteller for å finne det perfekte overnattings- eller flytilbudet som passer dine behov. Her får du tilgang til tusenvis av tilbud på sider som Booking.com og Expedia.

Du kan også sammenligne priser fra de beste reisenettstedene på nett for å få det beste tilbudet på fly, hotellrom eller leiebil. Dette velkjente nettstedet for flybestilling lar deg finne fantastiske tilbud mens du bestiller flybilletter, leie av drosjer og hotellrom. Designet med et elegant grensesnitt med brukervennlige funksjoner, er det enklere å navigere på nettstedet og identifisere hoteller eller flyreiser.

Selv om det er noen endringer i reiseplanene dine, har den fleksible endringsalternativer og det laveste avbestillingsgebyr for å få en problemfri flybillettbestillingsopplevelse.

Hva er unike funksjoner ved Kayak.co.in?

Den har også et filteralternativ for å velge flyselskaper, flyreiser, avstand og pris på flybilletter basert på reiseplanen din.

Hvorfor liker vi Kayak.co.in?

 • Avansert filter for å søke etter billetter innenfor en bestemt prisklasse og destinasjon
 • Varsler for siste flytilbud
 • Sammenlign tilbud og billettpriser
 • Elegant grensesnitt
 • Sanntidssporing for refusjoner

10. Expedia.co.in

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (10)Denne reisesiden er populær blant hyppige reisende og har vunnet Webby People’s Voice Award i kategorien Travel Apps i 2020. Denne nettsiden lar brukere velge blant flere flyselskaper og tilbyr setevalg mens de bestiller førsteklasses eller økonomiklasse. Det siste filteralternativet hjelper deg med å få flybillettene sortert basert på ankomst- eller avgangstider, varighet eller pris. Denne siden gir også gode tilbud på reisepakker, hotellrom, leie av drosje og flybilletter.

Hva er unike funksjoner ved Expedia.no?

Deres spesielle belønningsprogram kommer brukere til gode når de bestiller flybilletter eller hotellrom, ettersom de vil få belønningspoeng, som kan løses inn mens de bestiller flyreiser senere.

Hvorfor liker vi Expedia.no?

 • Brukervennlig app-grensesnitt
 • Få mye cashback og poeng
 • Varsler med varsler om hotellutsjekker og forsinkelser i flyruter
 • Søkemotoren deres er en av de beste i bransjen på grunn av dens omfattende indekseringsmuligheter og evne til å levere relevante resultater raskt.
 • De tilbyr gode tilbud på flyreiser, hoteller, leiebiler, cruise, pakker og mer!
 • Nettstedet er bygget ved hjelp av toppmoderne teknologi som gjør det enkelt å sammenligne priser samt lese anmeldelser fra andre medreisende før du kjøper.
 • Expedia prisgaranti
 • De beste prisene for bestilling i siste liten
 • Enkel avbestillingsregler – ingen spørsmål
 • Mulighet for å spare penger på hotellrom ved å forhåndsbetale

11. Happyeasygo.com

Happyeasygo.com er et reisebestillingsnettsted som lar brukere bestille flyreiser, hoteller og andre reisetjenester online. Selskapet ble grunnlagt i 2016 og har hovedkontor i Gurugram, India.

På Happyeasygo.com kan brukere søke etter og sammenligne priser på flyreiser, hotell og feriepakker. I tillegg tilbyr nettstedet en rekke betalingsalternativer, inkludert kredittkort, debetkort og nettbank.

Happyeasygo.com har også en mobilapp som lar brukere bestille reisetjenester. Appen er tilgjengelig for nedlasting i App Store og Google Play Store.

I tillegg til å bestille reisetjenester, tilbyr Happyeasygo.com også et lojalitetsprogram kalt «Happy Miles», som lar brukere tjene poeng for sine bestillinger som kan løses inn mot rabatter og andre belønninger.

Hvorfor Happyeasygo.com for flybestilling?

Det er flere grunner til at noen kan velge Happyeasygo.com for flybestilling:

 • Bredt utvalg av alternativer:Happyeasygo.com tilbyr et bredt utvalg av flyalternativer fra forskjellige flyselskaper, slik at brukerne kan sammenligne priser og velge det beste alternativet for deres behov.
 • Bekvemmelighet:Happyeasygo.com lar brukere bestille flyreiser og andre reisetjenester online eller gjennom mobilappen, noe som er praktisk og sparer tid.
 • Prissammenligning:Happyeasygo.com lar brukere sammenligne priser på flyreiser fra forskjellige flyselskaper, og hjelper dem med å finne det beste tilbudet.
 • Lojalitetsprogram:Happyeasygo.com tilbyr et lojalitetsprogram kalt "Happy Miles", som lar brukere tjene poeng for sine bestillinger som kan løses inn mot rabatter og andre belønninger.
 • Kundeservice:Happyeasygo.com har et kundestøtteteam som er tilgjengelig for å hjelpe brukere med spørsmål eller problemer de måtte ha.

Samlet sett kan Happyeasygo.com være et godt valg for de som leter etter bekvemmelighet, et bredt utvalg av flyalternativer og muligheten til å sammenligne priser og tjene belønninger. Det er imidlertid alltid en god idé å sammenligne priser og lese anmeldelser fra andre kunder før du bestemmer deg.

Topptips for å bestille billige flybilletter online

Her er noen tips for å finne billige flyreiser:

 1. Reserver på forhånd:Flyselskaper tilbyr ofte lavere priser for flyreiser som bestilles lenger på forhånd.
 2. Vær fleksibel med reisedatoer:Prisene for flyreiser kan variere betydelig basert på ukedagen og tiden på året du reiser. Vurder å være fleksibel med reisedatoer for å finne de beste prisene.
 3. Se etter salg og kampanjer:Mange flyselskaper tilbyr kampanjer og salg på flyreiser, så det er verdt å holde øye med disse.
 4. Sammenligne priser:Bruk et nettsted eller en app for sammenligning av flyreiser for å sammenligne priser fra forskjellige flyselskaper og reisebyråer.
 5. Vurder alternative flyplasser:Noen ganger kan det være billigere å fly til en nærliggende flyplass og deretter ta et tilkoblet fly eller annen transport til ditt endelige reisemål.
 6. Vær oppmerksom på skjulte avgifter:Noen flyselskaper tar gebyrer for ting som innsjekket bagasje, måltider ombord og setevalg. Husk å ta disse avgiftene inn i den totale kostnaden for flyreisen din når du sammenligner priser.
 7. Bestill med et kredittkort som tilbyr reisebelønninger:Noen kredittkort tilbyr belønningspoeng eller andre fordeler for reisebestillinger, som kan hjelpe deg å spare penger på flyreiser.

Ved å følge disse tipsene kan du finne billigere flyreiser for dine reiser. Selvfølgelig er det alltid en god idé å sammenligne priser og lese anmeldelser fra andre reisende før du bestemmer deg.

Konklusjon

Flybestillingssidene som er oppført ovenfor er verdifulle verktøy som hjelper deg med å identifisere flybilletter til de laveste prisene og gi et perfekt flytilbud som passer budsjettet ditt. Effektiviteten til disse søkenettstedene for flyreiser er bemerkelsesverdig, siden de er utstyrt med avanserte funksjoner. Bortsett fra å tilby flyruter, kart, flybillettpriser og rabatter, er de åpne for tilpasning for å finne flyreiser som passer best for din reiseplan.

Vanlige spørsmål om nettsteder for flybestilling i India

Hvilket nettsted er best for flybestilling?

MakeMyTrip flybestilling er Indias mest populære nettsted for flybestilling.

Hvilken app er den beste for flybestilling i India?

Makemytrip er den beste appen for flybestilling i India. Denne appen tilbyr brukere mange funksjoner som gjør det enkelt og praktisk å finne og bestille flyreiser. Noen av funksjonene inkluderer live-søk, som lar deg filtrere resultater etter flyselskap, by eller reisevarighet; en rekke filtre inkludert prisklasse, avgangstid, antall passasjerer og mer; i tillegg til å automatisk finne flydetaljene dine basert på søkeordene du angir.

Hvordan kan jeg bestille en billig flybillett?

Det er flere måter å bestille billige flybilletter på, men en av de enkleste er å bruke reisebyråer på nett. Disse plattformene har tilgang til et bredt spekter av flyalternativer og tilbyr ofte betydelige rabatter på billetter. I tillegg lar mange deg søke etter flyreiser etter dato eller prisklasse, noe som gjør det enkelt å finne det beste tilbudet. Når du har funnet en flybillett som dekker dine behov, les alle viktige detaljer som innsjekkingstid, avgangstid, tilgjengelighet av seter (hvis aktuelt), bagasjetillegg (hvis noen), valg av mat om bord på flyet, etc.

10 beste nettsted for flybestilling i India for 2022 (2024)

FAQs

Which is the best performing OTA in India? ›

As the leading OTA in India, we still have MakeMyTrip with a 60% market share. Its biggest competitors are major international OTAs, including Booking.com, Expedia, Agoda, and Airbnb. Their domestic competitors would be Cleartrip, Yatra, and Via.com.

Which OTA is the best? ›

The Top 10 OTAs of 2022
 • Booking.com.
 • Expedia.
 • Agoda.
 • Airbnb.
 • Trip.com.
 • HRS.
 • TripAdvisor.
 • VRBO.

How many travel agents are there in India? ›

There were over 250 thousand small sized travel agents in India in financial year 2020. The Indian travel agent market size was valued at around 38 billion U.S. dollars in financial year 2020.

Which of these is an Indian online travel company? ›

MakeMyTrip is an Indian online travel company founded in 2000.

What is the fastest growing OTA? ›

The findings are based on a comprehensive travel market study conducted by VIDEC across FY 22-23. Cleartrip emerges as fastest growing OTA: Travel market study.

What is the biggest OTA for flights? ›

Expedia. Expedia has been providing travelers with access to flights, hotels, and cars since the nineties–and they're still a strong contender today. In fact, they're the biggest travel agency in the world.

Which is the 2nd largest OTA? ›

According to a recent industry-benchmarking study by VIDEC, online travel agency Cleartrip, a subsidiary of Flipkart, has solidified its position as the second largest and fastest growing OTA player in India following a remarkable post-pandemic recovery of the travel industry.

How do OTAs make money? ›

Most OTAs make money off of each completed booking, including every flight, hotel room, rental car, tour, or event ticket purchased through the website. The airline, hotel, tour operator, or attraction selling the service pays a commission fee for every booking made.

What is the largest online booking platform? ›

Booking.com is the world's largest accommodation booking website, and it also offers customers the chance to book their travel and car rental, too. It enables travelers to explore different accommodation types, destinations, and deals.

Which is the second largest OTA in India? ›

Cleartrip, a Flipkart company, cements its position as the second-largest OTA player in the country. A recent in-depth OTA benchmarking research study by VIDEC revealed that Cleartrip saw industry-leading growth in FY23 and strengthened its position in the segment.

How many OTA Academy are there in India? ›

There are two OTAs, in Chennai and Gaya, which offer training to their cadets for Short Service Commission. Only male cadets of NDA and 10+2 TES are also sent to OTA Gaya for their last year of training. Whereas, there is one IMA at Dehradun that trains its cadets for Permanent Commission in the Indian Army.

Is OTA Chennai training tough? ›

A Lady Cadet's life at the Officers Training Academy in Chennai is one of bravery, discipline, and determination. These young women go on a path of self-discovery and self-improvement as future officers of the Indian Army during a tough 10-month training programme.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5688

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.